Dobrodošli!

Abierta Fina Lingerie Dress – crna wetlook ouvert haljinica s halterima

Dostupnost: Na skladištu

298,00 kn

* Neophodna polja

Kolekcija Abierta Fina izašla je iz Cottellijevog budoira i zrači bezvremenskim elegantnim stilom šarmantnih francuskih ljubavnica.  Zamamni crni negliže wetlook materijala s otvorima na grudima. Iznad otvora na grudima nalazi se seksi čipka. Čipka je s donjim dijelom spojena ukrasnim prstenom. Lijepo se pripija uz tijelo. S halterima, koji su podesivi. Sirovinski sastav: 90% poliamid,  10% elastin Proizvođač: Nova kolekcija seksi, ekskluzivnog luksuznog erotskog r... Pročitaj više >
SKU: 05010954 - 05010955

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Abierta Fina Lingerie Dress – crna wetlook ouvert haljinica s halterima
Detaljan Opis

Kolekcija Abierta Fina izašla je iz Cottellijevog budoira i zrači bezvremenskim elegantnim stilom šarmantnih francuskih ljubavnica. 

Zamamni crni negliže wetlook materijala s otvorima na grudima.

Iznad otvora na grudima nalazi se seksi čipka.

Čipka je s donjim dijelom spojena ukrasnim prstenom.

Lijepo se pripija uz tijelo.

S halterima, koji su podesivi.

Sirovinski sastav: 90% poliamid,  10% elastin

Proizvođač: Nova kolekcija seksi, ekskluzivnog luksuznog erotskog rublja iz Cottellija inspirirati će ženstvenost i senzualnost bez granica. Abierta Fina probuditi će božicu. Ovo rublje je za moćnu ženu koja je radiklano seksi, preuzima incijativu, te se ne boji otvoreno zavoditi. Kolekcija se sastoji od izabranih komada koji su vječni u ultraseksi, te izrađeni od posebno finih materijala. Cottelli Collection oduvijek je polagao pažnju, uz visoku kvalitetu izrade i odabiru materijala. Materijali namijenjeni za izradu erotskog rublja trebaju svojom obradom ispunjavati određene zahtjeve. Takve tkanine trebaju biti besprijekorno glatke bez stvaranja neestetskih grudica i nabora tijekom nošenja. Dovoljno elastične za savršenu pripijenost uz tijelo bez stezanja. Ujedno, moraju biti dovoljno mekane i ugodne za nošenje, omogućavajući nesmetano disanje kože. Kvaliteta materijala Cottelli Collection posjeduje sve te osobine i uz pravilno održavanje obećava još puno seksi nošenja.