Dobrodošli!

Akcija

Abierta Fina – body od fine bež čipke sa srebrnim detaljima i seksi trakicama na leđima

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 228,00 kn

  193,80 kn

* Neophodna polja

Kolekcija Abierta Fina izašla je iz Cottellijevog budoira i zrači bezvremenskim elegantnim stilom šarmantnih francuskih ljubavnica. Profinjena čipka potaknut će u vama ljubav i požudu. Ouvert body je napravljen od bež filigranske čipke sa floralnim motivima u koju su upetene srebrne niti, te ima dekorativne elemente od srebra sa štras kamenčićima. Prednja strana bodija spojena je sa lančićima ukrašenim štras kamenčićima. Body ima intimni prorez. ... Pročitaj više >
SKU: 05040291a

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Abierta Fina – body od fine bež čipke sa srebrnim detaljima i seksi trakicama na leđima
Detaljan Opis

Kolekcija Abierta Fina izašla je iz Cottellijevog budoira i zrači bezvremenskim elegantnim stilom šarmantnih francuskih ljubavnica. Profinjena čipka potaknut će u vama ljubav i požudu.

Ouvert body je napravljen od bež filigranske čipke sa floralnim motivima u koju su upetene srebrne niti, te ima dekorativne elemente od srebra sa štras kamenčićima. Prednja strana bodija spojena je sa lančićima ukrašenim štras kamenčićima. Body ima intimni prorez. 

Sirovinski sastav: 60 % poliester, 25 % poliamid,  10% metal, 5 % elastin

 

Proizvođač: Nova kolekcija seksi, ekskluzivnog luksuznog erotskog rublja iz Cottellija inspirirati će ženstvenost i senzualnost bez granica. Abierta Fina probuditi će božicu. Ovo rublje je za moćnu ženu koja je radiklano seksi, preuzima incijativu, te se ne boji otvoreno zavoditi. Kolekcija se sastoji od izabranih komada koji su vječni u ultraseksi, te izrađeni od posebno finih materijala. Cottelli Collection oduvijek je polagao pažnju, uz visoku kvalitetu izrade i odabiru materijala. Materijali namijenjeni za izradu erotskog rublja trebaju svojom obradom ispunjavati određene zahtjeve. Takve tkanine trebaju biti besprijekorno glatke bez stvaranja neestetskih grudica i nabora tijekom nošenja. Dovoljno elastične za savršenu pripijenost uz tijelo bez stezanja. Ujedno, moraju biti dovoljno mekane i ugodne za nošenje, omogućavajući nesmetano disanje kože. Kvaliteta materijala Cottelli Collection posjeduje sve te osobine i uz pravilno održavanje obećava još puno seksi nošenja.