Dobrodošli!

Abierta Fina Lingerie Corset – crni ouvert korzet s halterima i trakicama oko grudi i međunožja od fine mikrofibre u wetlook optici

Dostupnost: Na skladištu

278,00 kn

* Neophodna polja

Kolekcija Abierta Fina izašla je iz Cottellijevog budoira i zrači bezvremenskim elegantnim stilom šarmantnih francuskih ljubavnica. Najnovija Abierta Fina Coll. 6  začinjena je prstohvatom ultra popularnog fetiš looka. Sve je tu seksi trakice, otvorene grudi i prorezi na intimnom dijelu. Materijal, koji izgledom podsjeća na "wetlook" zapravo je prozračna, mekana mikrofibra obrađena tako da svojom glatkoćom i sjajem podsjeća na najčešće korištenu tkaninu ... Pročitaj više >
SKU: 05010953-05010952

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Abierta Fina Lingerie Corset – crni ouvert korzet s halterima i trakicama oko grudi i međunožja od fine mikrofibre u wetlook optici
Detaljan Opis

Kolekcija Abierta Fina izašla je iz Cottellijevog budoira i zrači bezvremenskim elegantnim stilom šarmantnih francuskih ljubavnica.

Najnovija Abierta Fina Coll. 6  začinjena je prstohvatom ultra popularnog fetiš looka.

Sve je tu seksi trakice, otvorene grudi i prorezi na intimnom dijelu. Materijal, koji izgledom podsjeća na "wetlook" zapravo je prozračna, mekana mikrofibra obrađena tako da svojom glatkoćom i sjajem podsjeća na najčešće korištenu tkaninu fetiš rublja.

Ovaj zamamni crni korzet s otvorima na grudima iznad kojih se proteže fina, crna čipka te je s donjim dijelom spojena ukrasnim prstenom savršeno se pripija uz tijelo naglašavajući upravo ono što treba. Intimni dio oko međunožja i guze spojen je elastičnim trakicam i pruža potpunu slobodu.

Korzet dolazi s halterima podesive duljine.

Sirovinski sastav: 90% poliamid,  10% elastin

Proizvođač:

Nova kolekcija seksi, ekskluzivnog luksuznog erotskog rublja iz Cottellija inspirirati će ženstvenost i senzualnost bez granica. Abierta Fina probuditi će božicu. Ovo rublje je za moćnu ženu koja je radiklano seksi, preuzima incijativu, te se ne boji otvoreno zavoditi. Kolekcija se sastoji od izabranih komada koji su vječni i ultra-seksi, te izrađeni od posebno finih materijala.

Cottelli Collection oduvijek je polagao pažnju, uz visoku kvalitetu izrade i odabiru materijala. Materijali namijenjeni za izradu erotskog rublja trebaju svojom obradom ispunjavati određene zahtjeve. Takve tkanine trebaju biti besprijekorno glatke bez stvaranja neestetskih grudica i nabora tijekom nošenja. Dovoljno elastične za savršenu pripijenost uz tijelo bez stezanja.

Ujedno, moraju biti dovoljno mekane i ugodne za nošenje, omogućavajući nesmetano disanje kože. Kvaliteta materijala Cottelli Collection posjeduje sve te osobine i uz pravilno održavanje obećava još puno seksi nošenja.