Dobrodošli!

Abierta Fina Shelf Bra Set – ouvert grudnjak, halteri i gaćice

Dostupnost: Na skladištu

298,00 kn

* Neophodna polja

Kolekcija Abierta Fina izašla je iz Cottellijevog budoira i zrači bezvremenskim elegantnim stilom šarmantnih francuskih ljubavnica.  Grudnjak s nisko rezanim košaricama savršen je za duboki dekolte. Košarice su blago podstavljene kako bi „zaokružile“ dojam. Cijele košarice prošarane su cirkončićima. Naramenice su prilagodljive dužine. Na leđima se nalazi troredno kopčanje. Halteri su kao i grudnjak u odgovarajućoj crnoj boji... Pročitaj više >
SKU: 05010946 - 05010947

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Abierta Fina Shelf Bra Set – ouvert grudnjak, halteri i gaćice
Detaljan Opis

Kolekcija Abierta Fina izašla je iz Cottellijevog budoira i zrači bezvremenskim elegantnim stilom šarmantnih francuskih ljubavnica. 

Grudnjak s nisko rezanim košaricama savršen je za duboki dekolte. Košarice su blago podstavljene kako bi „zaokružile“ dojam. Cijele košarice prošarane su cirkončićima. Naramenice su prilagodljive dužine. Na leđima se nalazi troredno kopčanje. Halteri su kao i grudnjak u odgovarajućoj crnoj boji sa ukrasnim cirkonom. Tanga gaćice imaju intimni prorez.

Sirovinski sastav: 85 % poliamid, 15% elastin

 

Proizvođač: Nova kolekcija seksi, ekskluzivnog luksuznog erotskog rublja iz Cottellija inspirirati će ženstvenost i senzualnost bez granica. Abierta Fina probuditi će božicu. Ovo rublje je za moćnu ženu koja je radiklano seksi, preuzima incijativu, te se ne boji otvoreno zavoditi. Kolekcija se sastoji od izabranih komada koji su vječni u ultraseksi, te izrađeni od posebno finih materijala. Cottelli Collection oduvijek je polagao pažnju, uz visoku kvalitetu izrade i odabiru materijala. Materijali namijenjeni za izradu erotskog rublja trebaju svojom obradom ispunjavati određene zahtjeve. Takve tkanine trebaju biti besprijekorno glatke bez stvaranja neestetskih grudica i nabora tijekom nošenja. Dovoljno elastične za savršenu pripijenost uz tijelo bez stezanja. Ujedno, moraju biti dovoljno mekane i ugodne za nošenje, omogućavajući nesmetano disanje kože. Kvaliteta materijala Cottelli Collection posjeduje sve te osobine i uz pravilno održavanje obećava još puno seksi nošenja.