Dobrodošli!

Abierta Fina – ouvert komplet u prljavo bijeloj boji

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 268,00 kn

  227,80 kn

* Neophodna polja

Kolekcija Abierta Fina izašla je iz Cottellijevog budoira i zrači bezvremenskim elegantnim stilom šarmantnih francuskih ljubavnica. Profinjena čipka potaknut će u vama ljubav i požudu. Komplet je kombinacija fine čipke i nježnog satena prljavo bijele boje. Grudnjak s prorezima ima ušiven fišbajn kako bi oblikovao i podigao grudi. Između grudi nalazi se detalj s korzet vezanjem. Naramenice su podesive, te se na leđima nalazi troredno kopčanje. Halteri su također ... Pročitaj više >
SKU: 10010004-10010005-10010006

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Abierta Fina – ouvert komplet u prljavo bijeloj boji
Detaljan Opis

Kolekcija Abierta Fina izašla je iz Cottellijevog budoira i zrači bezvremenskim elegantnim stilom šarmantnih francuskih ljubavnica. Profinjena čipka potaknut će u vama ljubav i požudu.

Komplet je kombinacija fine čipke i nježnog satena prljavo bijele boje. Grudnjak s prorezima ima ušiven fišbajn kako bi oblikovao i podigao grudi. Između grudi nalazi se detalj s korzet vezanjem. Naramenice su podesive, te se na leđima nalazi troredno kopčanje. Halteri su također kombinacija čipke i satena. S prednje strane je saten dekoriran korzet vezanjem, podesive su dužine, te imaju troredno kopčanje sa stražnje strane. Čipkaste tanga gaćice imaju intimni prorez.

Sirovinski sastav: 50% poliester, 40% poliamid, 10% elastin

 

Proizvođač: Nova kolekcija seksi, ekskluzivnog luksuznog erotskog rublja iz Cottellija inspirirati će ženstvenost i senzualnost bez granica. Abierta Fina probuditi će božicu. Ovo rublje je za moćnu ženu koja je radiklano seksi, preuzima incijativu, te se ne boji otvoreno zavoditi. Kolekcija se sastoji od izabranih komada koji su vječni u ultraseksi, te izrađeni od posebno finih materijala. Cottelli Collection oduvijek je polagao pažnju, uz visoku kvalitetu izrade i odabiru materijala. Materijali namijenjeni za izradu erotskog rublja trebaju svojom obradom ispunjavati određene zahtjeve. Takve tkanine trebaju biti besprijekorno glatke bez stvaranja neestetskih grudica i nabora tijekom nošenja. Dovoljno elastične za savršenu pripijenost uz tijelo bez stezanja. Ujedno, moraju biti dovoljno mekane i ugodne za nošenje, omogućavajući nesmetano disanje kože. Kvaliteta materijala Cottelli Collection posjeduje sve te osobine i uz pravilno održavanje obećava još puno seksi nošenja.