Dobrodošli!

Triple Clit Flicker Pink - vibro prsten sa stimulatorom za klitoris u rozoj boji, 3 vibro brzine

Dostupnost: Na skladištu

168,00 kn
S Triple Clit Flicker prstenom dobit ćete potporu potrebnu za intenzivan orgazam. Izrađen od izuzetno mekane i rastezljive termoplastike, prsten je prilagodljiv svim veličinama te namijenjen duljem održavanju erekcije. U pakiranju dolazi zajedno s baterijama. Ono što vam ovaj prsten pruža je snaga erekcije i orgazmi bez granica, a za dodatnu stimulaciju klitorisa pobinuti će se maleni vibro zeko. Vibro kapsulu je moguće ukloniti te se na taj način može koristiti samo prsten. Pruža 3 br... Pročitaj više >
SKU: 01060104

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Triple Clit Flicker Pink - vibro prsten sa stimulatorom za klitoris u rozoj boji, 3 vibro brzine
Detaljan Opis

S Triple Clit Flicker prstenom dobit ćete potporu potrebnu za intenzivan orgazam.

Izrađen od izuzetno mekane i rastezljive termoplastike, prsten je prilagodljiv svim veličinama te namijenjen duljem održavanju erekcije.

U pakiranju dolazi zajedno s baterijama.

Ono što vam ovaj prsten pruža je snaga erekcije i orgazmi bez granica, a za dodatnu stimulaciju klitorisa pobinuti će se maleni vibro zeko. Vibro kapsulu je moguće ukloniti te se na taj način može koristiti samo prsten. Pruža 3 brzine vibracija.

Preporučamo korištenje s lubrikantom na bazi vode.

Proizvođač:California Exotics je proizvođač erotskih igračaka iz Los Angelesa. Njihove igračke odlikuju se vrhunskom kvalitetom izrade, inovativnim materijalima, dizajnerskim izgledom i state-of-the-art tehnološkim mogućnostima, te privlačnim pakiranjem, koje ukrašavaju napoznatiije američke porno glumice. Direktorica California Exoticsa prva je pokušala, takvim pristupom tržištu, privući žene u sex shopove i u tome je uspjela.