Dobrodošli!

Casmir Giorgia Corset - senzualni crni korzet s halterima i gaćicama od tila i čipke s plavim detaljima

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 298,00 kn

  208,60 kn

* Neophodna polja

Privlačni crni korzet od elastičnog, mekanog tila sa zavodljivom čipkom koja je izvezena sitnim plavim vezom u detaljima. Ispod grudi se proteže elastična traka za podupiranje grudi, a iznad grudi dvije posebne trakice dodatno ih naglašavaju. Košarice grudnjaka su prekrivene čipkom koja se također spušta u trokutastom obliku prema trbuhu. Elastični materijal prekriva bokove i donji dio trbuha. Podesive naramenice se sa stražnje strane križaju, a na sredini leđa se... Pročitaj više >
SKU: 05040215-05040216-05040217

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Casmir Giorgia Corset - senzualni crni korzet s halterima i gaćicama od tila i čipke s plavim detaljima
Detaljan Opis

Privlačni crni korzet od elastičnog, mekanog tila sa zavodljivom čipkom koja je izvezena sitnim plavim vezom u detaljima.

Ispod grudi se proteže elastična traka za podupiranje grudi, a iznad grudi dvije posebne trakice dodatno ih naglašavaju. Košarice grudnjaka su prekrivene čipkom koja se također spušta u trokutastom obliku prema trbuhu. Elastični materijal prekriva bokove i donji dio trbuha. Podesive naramenice se sa stražnje strane križaju, a na sredini leđa se ponavlja trokutasti čipkasti prorez. Na dnu korzeta se nalaze podesivi halteri koji se također mogu i maknuti.

Tanga gaćice su također od crnog tila na bokovima i stražnjici, no s prednje strane intimno je područje prekriveno čipkom. Čipku obrubljuju dva trokutasta otvora.

Materijali su napravljeni u EU

Sirovinski sastav:  5% poliamid 10% elastin 85% poliester

Proizvođač: Passion, Poljska

 

  S/M L/XL
Visina 158-164 164-170  
Košarice A-C B-D  
Struk 60-72 72-84  
Bokovi 88-100 100-112