Dobrodošli!

Cottelli Collection Bra Set Lila - erotski set, čipkasti grudnjak i halter ouvert gaćice u ljubičasto crnoj kombinaciji, plus size

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 278,00 kn

  236,30 kn

* Neophodna polja

Seksi set koji se sastoji od čipkastog grudnjaka i halter gaćica. Košarice grudnjaka su napravljene od crne čipke, a ostatak od elastičnog satena, naramenice su mu podesive, a u području ispod grudi ima fišbajne za podizanje grudi. Gaćice su također od satena i čipke, sa izazovnim intimnim otvorom, te se na njih mogu staviti halteri, koji su također podesivi. Sirovinski sastav: 94% poliester, 6% elastin (čipka), 90% poliamid, 10% elastin. Proizvedeno u Kini.
SKU: 10010064-10010065-10010066

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Cottelli Collection Bra Set Lila - erotski set, čipkasti grudnjak i halter ouvert gaćice u ljubičasto crnoj kombinaciji, plus size
Detaljan Opis

Seksi set koji se sastoji od čipkastog grudnjaka i halter gaćica.

Košarice grudnjaka su napravljene od crne čipke, a ostatak od elastičnog satena, naramenice su mu podesive, a u području ispod grudi ima fišbajne za podizanje grudi.

Gaćice su također od satena i čipke, sa izazovnim intimnim otvorom, te se na njih mogu staviti halteri, koji su također podesivi.

Sirovinski sastav: 94% poliester, 6% elastin (čipka), 90% poliamid, 10% elastin.

Proizvedeno u Kini.