Dobrodošli!

Get Real Classic Slim Pink - silikonski vibrator sa sedam različitih vibro ritmova u rozoj boji, 21 cm, vodootporan

Dostupnost: Na skladištu

168,00 kn
Realistični vibrator izrađen je od silikona, izrazito higijenskog materijala bez ftalata lakog za održavanje. Ima 7 vrsta vibracije, te je blago zaobljen i teksturiran za dodatnu stimulaciju G-točke. Dužina vibratora je 21 cm, a promjer mu je  4 cm. Za rad koristi dvije AA baterije. Bez ftalata prema EU regulativi 1907/2006/EC.  Održavanje: - preporučuje se korištenje igračke s lubrikantom na bazi vode. Silikonski lubrikanti su zrnaste teksture, te s vremenom mogu o&sc... Pročitaj više >
SKU: 01011001a

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Get Real Classic Slim Pink - silikonski vibrator sa sedam različitih vibro ritmova u rozoj boji, 21 cm, vodootporan
Detaljan Opis

Realistični vibrator izrađen je od silikona, izrazito higijenskog materijala bez ftalata lakog za održavanje. Ima 7 vrsta vibracije, te je blago zaobljen i teksturiran za dodatnu stimulaciju G-točke.

Dužina vibratora je 21 cm, a promjer mu je  4 cm.

Za rad koristi dvije AA baterije.

Bez ftalata prema EU regulativi 1907/2006/EC. 

Održavanje:

- preporučuje se korištenje igračke s lubrikantom na bazi vode. Silikonski lubrikanti su zrnaste teksture, te s vremenom mogu oštetiti površinu igračke.

- Nakon korištenja igračku jednostavno isperite pod mlazom mlake vode, možete koristiti i tekući sapun ili bezalkoholno sredstvo za dezinfekciju. Ostavite da se osuši na zraku. Spremite igračku tek kada je potpuno suha. Preporučuje je se držanje u baršunastoj, satenskoj ili sl. vrećici da nije izložena zraku i sunčevoj svjetlosti.

 

Proizvođač: ToyJoy