Dobrodošli!

Akcija

Body & Soul Scintilation - vibrirajuća silikonska pumpa za klitoris, ljubičaste boje

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 218,00 kn

  174,40 kn

Jedinstvena, jednostavna i ugodna.  Sastoji se od čvrste silikonske vibrirajuće glave i fleksibilnog crijeva. Pumpa pruža 3 brzine vibracija. Potrebne su joj 2 AAA baterije za rad (nisu uključene uz proizvod). Koristi se tako da se prisloni na područje klitorisa i/ili usmina te se pumpanjem poboljšava protok krvi u genitalije što pouspješuje bolji doživljaj orgazma. Ovaj uređaj dolazi od muškog prototipa pumpe za penis, a koristi se prije odnosa ili tijekom m... Pročitaj više >
SKU: 01012376a

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Body & Soul Scintilation - vibrirajuća silikonska pumpa za klitoris, ljubičaste boje
Detaljan Opis

Jedinstvena, jednostavna i ugodna. 

Sastoji se od čvrste silikonske vibrirajuće glave i fleksibilnog crijeva.

Pumpa pruža 3 brzine vibracija.

Potrebne su joj 2 AAA baterije za rad (nisu uključene uz proizvod).

Koristi se tako da se prisloni na područje klitorisa i/ili usmina te se pumpanjem poboljšava protok krvi u genitalije što pouspješuje bolji doživljaj orgazma. Ovaj uređaj dolazi od muškog prototipa pumpe za penis, a koristi se prije odnosa ili tijekom masturbacije za treutni učinak. 

Također ova pumpa se ne koristiti isključivo u svrhu seksualnog užitka, ona je također često preporučena od strane liječnika za liječenje ženskih seksualnih problema vezanih uz anorgazmiju (nesposobnost žene da doživi orgazam). Uz redovite uporabe može se postići dugoročno poboljšanje protoka krvi u genitalije koji djeluje na doživljaj orgazma.
 
Nije namijenjena za apliciranje na ili u vaginalni otvor jer bi mogla prouzročiti ozljede. 
 
Bez ftalata
 
Proizvođač: CalExotics