Dobrodošli!

Akcija

JimmyJane Love Pods OM Purple - intimni masažer vrhunske tehnologije prestižnog američkog branda JimmyJane

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 348,00 kn

  243,60 kn

Prestižni američki brand JimmyJane donosi intimni masažer moderne tehnologije i dizajna. Napravljen je od medicinskog silikona i potpuno vodootporan, a izgledom podsjeća na lotusov cvijet. Zbog ergonomskog dizajna jednostavno ga je držati u ruci i koristiti. Vibrator nudi 5 modova vibriranja od kojih svaki ima 4 različita intenziteta. Kako ima opciju "zaključavanja" možete ga nositi na put bez brige da će Vam torba zavibrirati. Punjiv na USB punjač. Veličina: 7 x 6 cm Proizvođač: Od osniva... Pročitaj više >
SKU: 01012579

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv JimmyJane Love Pods OM Purple - intimni masažer vrhunske tehnologije prestižnog američkog branda JimmyJane
Detaljan Opis

Prestižni američki brand JimmyJane donosi intimni masažer moderne tehnologije i dizajna.

Napravljen je od medicinskog silikona i potpuno vodootporan, a izgledom podsjeća na lotusov cvijet. Zbog ergonomskog dizajna jednostavno ga je držati u ruci i koristiti.

Vibrator nudi 5 modova vibriranja od kojih svaki ima 4 različita intenziteta.

Kako ima opciju "zaključavanja" možete ga nositi na put bez brige da će Vam torba zavibrirati.

Punjiv na USB punjač.

Veličina: 7 x 6 cm

Proizvođač: Od osnivanja kompanije 2004, Jimmyjane je redefinirao kontekst i percepciju seksualnog zdravlja. Spajajući sofisticirani proces razvoja proizvoda s vlastitom tehnologijom kolekcija Jimmyjane proizvoda potiče povezanost i uzbuđenje bez da kompromitirate svoj stil, dobrobit ili neku drugu od svojih vrijednosti. Osim u dućanima proizvode Jimmyjanea možete pronaći i u nekim od najpoznatijih ugostiteljskih objekata uključujući Delano hotel (Miami), The Metropolitan hotel (London) i u W hotelima diljem svijeta. Filozofija iza Jimmyjane proizvoda je da je seksualnost kompleksna i individualna poput otiska prsta. Umjesto da se definira što je "seksi" kod svakog se proizvoda ostavlja mogućnost korisnicima da sami istraže. Linija proizvoda seže od masažnih svijeća i prirodnih losiona za masažu preko nagrađivanih masažera do vibratora od 24 karatnog (čistog) zlata.