Dobrodošli!

Svakom Nova Kegel Balls Plum Red - set silikonskih kegelovih kuglica različite težine, vodootporne

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 298,00 kn

  268,20 kn

    Nova kuglice su vješto dizajnirane kuglice za Kegelove vježbe, posebice namijenjene ženama nakon poroda. U setu se nalaze 3 vrste anatomski oblikovanih kuglica koje završavaju silikonskom vezicom za lakše vađenje. Na taj način možete birati koju težinu želite koristiti. Samostalna kuglica je stoga najmanjih dimenzija i težine (36x135 mm, 49 gr), a ostale 2 kuglice se potom povećavaju.   Za vrijeme nošenja Vas nadahnjuju za stiskanje i opu&s... Pročitaj više >
SKU: 01011994

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Svakom Nova Kegel Balls Plum Red - set silikonskih kegelovih kuglica različite težine, vodootporne
Detaljan Opis

 

 

Nova kuglice su vješto dizajnirane kuglice za Kegelove vježbe, posebice namijenjene ženama nakon poroda.

U setu se nalaze 3 vrste anatomski oblikovanih kuglica koje završavaju silikonskom vezicom za lakše vađenje. Na taj način možete birati koju težinu želite koristiti. Samostalna kuglica je stoga najmanjih dimenzija i težine (36x135 mm, 49 gr), a ostale 2 kuglice se potom povećavaju.

 

Za vrijeme nošenja Vas nadahnjuju za stiskanje i opuštanje vaginalnih mišića te pomažu da ojačate i oblikujete svoje karlične mišiće, koji su odgovorni za seksualni užitak, kontrolu i jači orgazam. Nošenje kuglica je divan način na koji možete osvijestiti svoju seksualnost u svakodnevnome životu, trenje kuglica jedna o drugu te o vaginalne stijenke za vrijeme nošenja pružiti će vam izrazito ugodan, no subtilan osjećaj ugode.

 

 

Unutar svake Nova kuglice, nalaze se ugrađene metalne kuglice koje se prilikom kretanja sudaraju i time dodatno stimukiraju. Zbog gravitacije kuglice će htjeti iskliznuti no Vaši mišići će ih zadržati. Na taj način Nova pomaže u vježbanju Vaših mišića.

 

 

Kuglice su bez ftalata i od izrazito higijenskog silikona, hipoalergene su.
Silikon se brzo zagrijava na tjelesnu temperaturu. 
Uz kuglice se preporučuje lubrikant na bazi vode, jer bi silikonski mogao oštetiti igračku.

Dimenzije: jedna (36x135 mm, 49 gr)

                    dvije manje (28x162 mm, 95 gr)

                    dvije veće: (32x170 mm, 75 gr)

Vodootporne su što olakšava upotrebu i čišćenje.

Nježne crvenkaste boje.

Način upotrebe:

Za početnike se preporuča nošenje samostalne kuglice od 49 gr, svaki dan po 30 min, u razdoblju od 30 dana. Nakon što se Vaše tijelo naviknulo na ovu težinu, možete preći na dvostruke kuglice od 75 gr (veće), također vježbajući 30 min na dan idućih 30 dana. I na kraju pređite na kuglice od 95 gr (manje) i vježbajte isti broj minuta u isti broj dana.

 

 

Za vrijeme nošenja možete hodati, trčati, plivati, kretati se na bilo koji način, ali i sjediti ili mirno ležati. Ako se krećete kuglice će se više micati te time stimulirati vaše vaginalne mišiće. Ne koristite ih za vrijeme trudnoće ili menstruacije. Možete ih koristiti 3 mjeseca nakon poroda.

 
Garancija: 1 godina
 
U paketu se dobije i vrećica za pohranu.

Proizvođač:
Svakom