Dobrodošli!

Sensuva ON Power Glide for Him - gel za potenciju, 50 ml

Dostupnost: Na skladištu

168,00 kn
Sensuva ON Power je brzodjelujući gel za penis koji dramatično pojačava osjetljivost te povećava protok krvi. Čini erekciju jačom i čvršćom te povećava njihovo zadovoljstvo. Ovaj jedinstveni hibrid gel je ugodan za kožu te pruža svilenkasto klizenje. Sigurno za penetraciju i oralni seks, te pogodno s lateks kondomima.   ŠTO MUŠKARCI MOGU OSJETITI TIJEKOM KORIŠTENJA GELA? Povećanje osjetljivosti je dramatično!  Neke od mogućih senzacija koje mušk... Pročitaj više >
SKU: 02040069

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Sensuva ON Power Glide for Him - gel za potenciju, 50 ml
Detaljan Opis

Sensuva ON Power je brzodjelujući gel za penis koji dramatično pojačava osjetljivost te povećava protok krvi.

Čini erekciju jačom i čvršćom te povećava njihovo zadovoljstvo.

Ovaj jedinstveni hibrid gel je ugodan za kožu te pruža svilenkasto klizenje.

Sigurno za penetraciju i oralni seks, te pogodno s lateks kondomima.

 

ŠTO MUŠKARCI MOGU OSJETITI TIJEKOM KORIŠTENJA GELA?


Povećanje osjetljivosti je dramatično!  Neke od mogućih senzacija koje muškarci mogu osjetiti su: ugodno razlijevanje topline uzduž spolovila, pojačanu cirkulaciju, blago povećanje debljine penisa (nabreklost), pulsirajuće titraje. Svaki muškarac je drugačiji, pa s time i ono što može osjetiti.

 

KOLIKO DUGO TRAJE UČINAK GELA?


Učinak je privremen i može trajati najviše do jednog sata.  Eksperimentirajte rabeći različite količine gela. Po potrebi dodajte još .

 

MOŽE LI SE POWER GLIDE KORISTITI S PARTNERICOM?


Da! Neki će ga muškarci upotrijebiti kao pripremu prije odnosa kako bi maksimizirali svoju izvedbu i pojačali osjetljivost penisa. Može se obrisati višak prije ulaska u partnericu. I dalje će se osjećati ugodna senzacija gela, iako je obrisan. Moguće je i da partnerica osjeti djelovanje gela.

 

MOŽE LI SE POWER GLIDE KORISTITI UZ KONDOM ?


Da! Ukoliko se koristi kondom, obrišite višak gela prije nego što ga navučete kako ne bi iskliznuo. Gel POWER GLIDE ne sadrži ulje, pa ne oštećuje lateks. To je odlična ideja za muškarce kojima je osjet oslabljen zbog kondoma.

 

Način upotrebe: Umasirajte malu količinu direktno na vrh penisa 10 minuta prije snošaja. Ostavite da se upije i počne djelovati. Prije penetracije obrišite ostatke gela.
 
50 ml 
 
Proizvođač: Sensuva