Dobrodošli!

Marc Dorcel Real Vibration M Magenta - silikonski vibrator sa sedam vibro ritmova, roze boje, 22 cm

Dostupnost: Na skladištu

278,00 kn
Srednja verzija klasičnog realističnog vibratora, izrađen od silikona, izrazito higijenskog materijala bez ftalata lakog za održavanje. Ima 7 vrsta vibro ritmova: tri razine pulsiranja, tri razine vibriranja i jedna eskalirajuća. Izraženog glavića i naglašeno venirane teksture za dodatnu stimulaciju. Idealan je za sve koji rade prve korake u igri za odrasle, te će ostvariti sve Vaše skrivene fantazije. Jednostavan je i praktičan za korištenje. Vodootporan. Dužina vibrat... Pročitaj više >
SKU: 01012617

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Marc Dorcel Real Vibration M Magenta - silikonski vibrator sa sedam vibro ritmova, roze boje, 22 cm
Detaljan Opis

Srednja verzija klasičnog realističnog vibratora, izrađen od silikona, izrazito higijenskog materijala bez ftalata lakog za održavanje.

Ima 7 vrsta vibro ritmova: tri razine pulsiranja, tri razine vibriranja i jedna eskalirajuća. Izraženog glavića i naglašeno venirane teksture za dodatnu stimulaciju.

Idealan je za sve koji rade prve korake u igri za odrasle, te će ostvariti sve Vaše skrivene fantazije.

Jednostavan je i praktičan za korištenje.

Vodootporan.

Dužina vibratora je 22 cm.

Za rad koristi dvije AAA baterije (nisu uključene).

Bez ftalata prema EU regulativi 1907/2006/EC. 

Održavanje:

- preporučuje se korištenje igračke s lubrikantom na bazi vode. Silikonski lubrikanti su zrnaste teksture, te s vremenom mogu oštetiti površinu igračke.

- Nakon korištenja igračku jednostavno isperite pod mlazom mlake vode, možete koristiti i tekući sapun ili bezalkoholno sredstvo za dezinfekciju. Ostavite da se osuši na zraku. Spremite igračku tek kada je potpuno suha. Preporučuje je se držanje u baršunastoj, satenskoj ili sl. vrećici da nije izložena zraku i sunčevoj svjetlosti.

 

Proizvođač: Marc Dorcel

Marc Dorcel je stručnjak u kreiranju erotskih igračaka, prisutan na tržištu već više od 30 godina.