Dobrodošli!

Me2 Probe - luksuzni silikonski dildo za žene za obostrano zadovoljstvo, kompatibilan sa strap-onom, 16,5 x 3,75 cm

Dostupnost: Na skladištu

318,00 kn
Ako ste poželjeli za svoju fetiš igricu isprobati strap-on dildo, a Vaši su zahtijevi samo vrhunski materijal i dizajn igračke, tada je ovaj silikonski strap on potpun izbor. Napravljen od medicinskog silikona, svilenkast na dodir potpuno je siguran za kožu i neiritirajući. Stilizirano je oblikovan s tupo odrezanim vrhom za optimalnu stimulaciju G-točke. Ljubičaste boje. Namijenjen za žene zbog posebnog dizajna na vakuum kapici za obostrano zadovoljstvo. Ugodan je i siguran za k... Pročitaj više >
SKU: 01012506

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Me2 Probe - luksuzni silikonski dildo za žene za obostrano zadovoljstvo, kompatibilan sa strap-onom, 16,5 x 3,75 cm
Detaljan Opis

Ako ste poželjeli za svoju fetiš igricu isprobati strap-on dildo, a Vaši su zahtijevi samo vrhunski materijal i dizajn igračke, tada je ovaj silikonski strap on potpun izbor.

Napravljen od medicinskog silikona, svilenkast na dodir potpuno je siguran za kožu i neiritirajući. Stilizirano je oblikovan s tupo odrezanim vrhom za optimalnu stimulaciju G-točke. Ljubičaste boje.

Namijenjen za žene zbog posebnog dizajna na vakuum kapici za obostrano zadovoljstvo.

Ugodan je i siguran za kožu, te brzo postiže temperaturu tijela.

Veličina dilda je 16,5 cm, a promjer je 3,75 cm.

- preporučuje se korištenje igračke s lubrikantom na bazi vode. Silikonski lubrikanti su zrnaste teksture, te s vremenom mogu oštetiti površinu igračke.

- Nakon korištenja igračku jednostavno isperite pod mlazom mlake vode, možete koristiti i tekući sapun ili bezalkoholno sredstvo za dezinfekciju. Ostavite da se osuši na zraku. Spremite igračku tek kada je potpuno suha. Preporučuje je se držanje u baršunastoj, satenskoj ili sl. vrećici da nije izložena zraku i sunčevoj svjetlosti.

Proizvođač: CalExotics