Dobrodošli!

Akcija

Femintimate Kegel Balls Pink - kegelove kuglice od medicinskog silikona ovalnog oblika, u rozoj boji, 19,9 cm

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 128,00 kn

  108,80 kn

Ove predivne pažljivo izrađene kegelove kuglice presvučene svilenkastim silikonom stvorene su da bi ih korisnice mogle savršno sebi prilagoditi, da bi bile maksimalno ugodne pri nošenju, te da bi rezultati bili još ugodniji. Dvije kuglice savršene težine, učvršene su u silikonske okvire, te vas za vrijeme nošenja nadahnjuju za stiskanje i opuštanje vaginalnih mišića. Na taj način će vam kuglice kroz određeno vrijeme pom... Pročitaj više >
SKU: 01030212

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Femintimate Kegel Balls Pink - kegelove kuglice od medicinskog silikona ovalnog oblika, u rozoj boji, 19,9 cm
Detaljan Opis

Ove predivne pažljivo izrađene kegelove kuglice presvučene svilenkastim silikonom stvorene su da bi ih korisnice mogle savršno sebi prilagoditi, da bi bile maksimalno ugodne pri nošenju, te da bi rezultati bili još ugodniji.

Dvije kuglice savršene težine, učvršene su u silikonske okvire, te vas za vrijeme nošenja nadahnjuju za stiskanje i opuštanje vaginalnih mišića. Na taj način će vam kuglice kroz određeno vrijeme pomoći da ojačate i oblikujete svoje karlične mišiće, koji su odgovorni za seksualni užitak, kontrolu i jači orgazam, tako da će vam svratiti pozornost na pokrete putem kojih ćete moći vježbati i bez kuglica.

Ako stavimo sa strane praktičnost ovo fantastičnog sustava, nošenje kuglica je divan način na koji možete osvijestiti svoju seksualnost u svakodnevnome životu, trenje kuglica jedna o drugu te o vaginalne stijenke za vrijeme nošenja pružiti će vam izrazito ugodan, no subtilan osjećaj ugode. Utezi u kuglicama se također kreću te na taj način stvaraju sitne vibracije i stimuliraju intimno područje. Da li ćete ih nositi radi vježbi ili i iz zadovoljstva neka ostane vaša tajna...

Kuglice i silikonski okvir su bez ftalata i od izrazito higijenskog silikona, hipoalergene su. Ovalnog su oblika za lakše umetanje i vađenje.

Silikon se brzo zagrijava na tjelesnu temperaturu. 

Uz kuglice se preporučuje lubrikant na bazi vode, jer bi silikonski mogao oštetiti igračku.

Dimenzije: 19,9 x 3,5 cm

Proizvođač: Femintimate