Dobrodošli!

Akcija

Femintimate Ève - menstrualna čašica od medicinskog silikona; najmodernije rješenje za žensku intimnu higijenu

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 98,00 kn

  83,30 kn

* Neophodna polja

  Femintimate Eve menstrualna čašica je inovativna, ugodna, praktična i ekološki prihvatljiva - idealno riješenje za žensku intimnu higijenu! Za one koji ne znaju, radi se o maloj zvonkolikoj posudici napravljenoj od čistog medicinskog silikona koja se tijekom menstruacije umeće u vaginu i sakuplja menstrualnu krv, za razliku od tampona i uložaka koji upijaju. Zašto koristiti menstrualnu čašicu? Napravljena je od medicinskog silikona koji ne izaziva ale... Pročitaj više >
SKU: 01030244 - 01030245

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Femintimate Ève - menstrualna čašica od medicinskog silikona; najmodernije rješenje za žensku intimnu higijenu
Detaljan Opis

 

Femintimate Eve menstrualna čašica je inovativna, ugodna, praktična i ekološki prihvatljiva - idealno riješenje za žensku intimnu higijenu!

Za one koji ne znaju, radi se o maloj zvonkolikoj posudici napravljenoj od čistog medicinskog silikona koja se tijekom menstruacije umeće u vaginu i sakuplja menstrualnu krv, za razliku od tampona i uložaka koji upijaju.

Zašto koristiti menstrualnu čašicu? Napravljena je od medicinskog silikona koji ne izaziva alergijske reakcije, gljivice ili razvitak bakterija. Ne isušuje rodnicu, spriječava nastanak neugodnih mirisa i smanjuje menstrualne grčeve. Uz sve to, nije nimalo štetna za okoliš, a, s obzirom na to da je višekratna, financijski je isplativa.

Eve čašica je nježne ružičaste boje, lako se umeće i zbog kvalitetnog materijala može se koristiti i do 12 sati, a za ponovno korištenje jednostavno je operite u vrućoj vodi.

 

Dužina: 6 cm

Promjer: 3,8 cm

Kapacitet: 24 ml


Proizvođač: Femintimate