Dobrodošli!

Fetish Fantasy Extreme 7" Hollow Strap-on - crni strap-on od medicinskog silikona za sve veličine i oba spola

Dostupnost: Na skladištu

428,00 kn
Bez obzira imate li problema s erekcijom ili ste samo znatiželjni, ova će igračka oduševiti i vas i vašu partnericu, pogotovo jer njena upotreba nije ograničena na jedan spol, pa ćete moći zamijeniti uloge. Duljina penis navlake je 17,8 centimetara, a promjer 5 centimetara. Set sadrži realističan dildo u crnoj boji napravljen od 100% tnog medicinskog silikona, s izraženim glavićem i naglašenom teksturom, te kožne podesive trakice sa zakopčavanjem na pametne kvačice. Elitni medici... Pročitaj više >
SKU: 10020252

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Fetish Fantasy Extreme 7" Hollow Strap-on - crni strap-on od medicinskog silikona za sve veličine i oba spola
Detaljan Opis
Bez obzira imate li problema s erekcijom ili ste samo znatiželjni, ova će igračka oduševiti i vas i vašu partnericu, pogotovo jer njena upotreba nije ograničena na jedan spol, pa ćete moći zamijeniti uloge. Duljina penis navlake je 17,8 centimetara, a promjer 5 centimetara.

Set sadrži realističan dildo u crnoj boji napravljen od 100% tnog medicinskog silikona, s izraženim glavićem i naglašenom teksturom, te kožne podesive trakice sa zakopčavanjem na pametne kvačice. Elitni medicinski silikon brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu i prilagođava se konturi tijela, pružajući najsnažniju stimulaciju ikada. Bez toksičnih ftalata i latexa, neporozan, i najsigurnije erotsko pomagalo na tržištu. Idealan za početnike a posebno za muškarce s erektilnom disfunkcijom. Održavanje: toplom vodom i tekućim sapunom, a preporučamo i korištenje lubrikanata na bazi vode za dodatno ovlaživanje.


Proizvođač:
Pipedream Products je proizvođač igračaka za odrasle iz Kalifornije, koji je u svojih 20 godina postojanja proizveo neke od svjetski najprodavanijih igračaka za odrasle. Moto im je oduvijek isti, žele ponuditi odličnu igračku po razumnoj cijeni. U 2005. godini plasirali su "Fetish Fanstasy" liniju na tržište, te je ona od tad postala svjetska vodeća linija BDSM proizvoda za početnike. Zatim su u 2007. počeli proizvoditi svoju gumu, a Basix Rubber Works kolekcija je postala jedna od najprodavanijih linija. Samo u zadnje tri godine su dobili 10 nagrada uključujući “Manufacturer of the Year”, priznanja od EAN-a, ETO-a, Storerotice, SIGN-a i XBIZ Magazina. Svoju inovativnost dokazali su još jednom u 2011. godini kada su na tržište plasirali prvu liniju igračaka za transseksualce. Mia Isabella’s Big Secret kolekcija uključuje 11 unikatnih proizvoda koji su modelirani prema istoimenoj transseksualnoj porno glumici.