Dobrodošli!

Fun Factory

Fun Factory 

Fun Factory je moderan i inovativan proizvođač seksualnih igračaka, lubrikanata i prezervativa. Izrasli su u prepoznatljiv brend koji se i danas vodi ciljem: inovativna kvaliteta i originalan dizajn.

 

Made in Germany

Ponosni su na svoje postrojenje u Bremenu, gdje Fun Factory okuplja tim vizionara iz čak 20 zemalja. Ovdje dizajniraju, proizvode i pakiraju te tako kontroliraju kvalitetu od samog začetka. 

 

Majstori izrade

Cilj im je umanjiti stigmu i strah vezan uz korištenje sekusalnih igračaka i pomagala. 

Iako su počeli osmišljavajući dizajn igračaka uz pomoć plastelina, danas koriste 3D printere. Sve igračke su ergonomskog oblika za maksimalnu ugodu.

Koriste medicinski silikon kojim su ovladali u proizvodnji, te danas privlače svjetski poznate dizajnere. Prvi su u svijetu pronašli način kako unijeti boju u medicinski silikon, a da pritom, ostane savršeno siguran za tijelo.

 

Njihova pakiranja, osim što prekrasno izgledaju, napravljena su od ekološki prihvatljivih materijala.

   

 

Analne igračke napravljene su od svilenkastog medicinskog silikona premium kvalitete. Anatomski su potpuno prilagođeni, savitljivi su, a opet dovoljno čvrsti te imaju posebno dizajniran rukohvat za sigurno korištenje.

Sa zaobljenim vrhom pogodni su i za ciljanu stimulaciju prostate.

Još jedna Fun Factory inovacija - analni dildo s pokretljivom kuglicom za dodatnu stimulaciju.

 

Tako je! Fun Factory su inovatori u punom smislu.

 Fun Factory je do sada osvojio mnogobrojne nagrade i priznanja za visoku kvalitetu, ekološki pristup, te jedinstveni dizajn. 2008. godine osvojili su nagradu Red dot Design, što je bio prvi puta da je mainstream sfera prihvatila i odlučila nagraditi rad proizvođača sekusalnih igračaka.

Godinu dana kasnije najviše priznanje im dodjeljuje Öko-Test i danas su zahvaljujući posvećenosti svojim kupcima prepoznatljivo ime ne samo u Europi nego u cijelom svijetu.

 

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.