Dobrodošli!

50 Shades Of Grey Delicious Pleasure - ljubavne kuglice + gratis vrećica za pohranu

Dostupnost: Na skladištu

198,00 kn
Pojačajte svoju vaginalnu osjetljivost ovim diskretnim, ženstvenim kuglicama. Posrebrene kuglice koje se lako postavljaju i vade iz silikonskog okvira. Kuglice su teše (32 g) te namijenjene za intenzivniji vaginalni trening. Također sadrže unutarnje kuglice koje se rotiraju posebno tiho uz svaki pokret zahvaljujući inovativnoj površini koja je mekana i strukturirana tako da pruža intenzivnu vibraciju. Lako se vade putem silikonskog končića, te ih se preporučuje koristiti s lubrik... Pročitaj više >
SKU: 10020546a

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv 50 Shades Of Grey Delicious Pleasure - ljubavne kuglice + gratis vrećica za pohranu
Detaljan Opis

Pojačajte svoju vaginalnu osjetljivost ovim diskretnim, ženstvenim kuglicama.

Posrebrene kuglice koje se lako postavljaju i vade iz silikonskog okvira.

Kuglice su teše (32 g) te namijenjene za intenzivniji vaginalni trening. Također sadrže unutarnje kuglice koje se rotiraju posebno tiho uz svaki pokret zahvaljujući inovativnoj površini koja je mekana i strukturirana tako da pruža intenzivnu vibraciju. Lako se vade putem silikonskog končića, te ih se preporučuje koristiti s lubrikantom na bazi vode. 

+ gratis vrećica za pohranu

Održavanje: - preporučuje se korištenje igračke s lubrikantom na bazi vode. Silikonski lubrikanti su zrnaste teksture, te s vremenom mogu oštetiti površinu igračke. - Nakon korištenja igračku jednostavno isperite pod mlazom mlake vode, možete koristiti i tekući sapun ili bezalkoholno sredstvo za dezinfekciju. Ostavite da se osuši na zraku. Spremite igračku tek kada je potpuno suha. Preporučuje je se držanje u baršunastoj, satenskoj ili sl. vrećici da nije izložena zraku i sunčevoj svjetlosti. 

Proizvođač: 50 Shades of Grey