Dobrodošli!

PDX Vibrating Stroker Oral - masturbator u obliku usta od nevjerojatnog materijala Fanta Flesh nalik pravoj koži

Dostupnost: Na skladištu

148,00 kn
Vibrirajući masturbator je iznutra izrađen od nevjerojatnog materijala Fanta Flesh, izrazito sličnog pravoj koži, kako bi vam pružio iznimno zadovoljstvo! Izvana je pak od posebno dizajnirane termoplastike (Tight Grip TPR), koji vam omogućuje čvrstu vanjsku konstrukciju mekanog i udobnog masturbatora, kako biste mogli imati čvrst i stabilan hvat. Kućište u crnoj boji je ergonomski oblikovano kako bi vam masturbator savršeno stajao u ruci, bez sklizanja i ljepljivosti,  te ka... Pročitaj više >
SKU: 01071209

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv PDX Vibrating Stroker Oral - masturbator u obliku usta od nevjerojatnog materijala Fanta Flesh nalik pravoj koži
Detaljan Opis

Vibrirajući masturbator je iznutra izrađen od nevjerojatnog materijala Fanta Flesh, izrazito sličnog pravoj koži, kako bi vam pružio iznimno zadovoljstvo!

Izvana je pak od posebno dizajnirane termoplastike (Tight Grip TPR), koji vam omogućuje čvrstu vanjsku konstrukciju mekanog i udobnog masturbatora, kako biste mogli imati čvrst i stabilan hvat.

Kućište u crnoj boji je ergonomski oblikovano kako bi vam masturbator savršeno stajao u ruci, bez sklizanja i ljepljivosti,  te kako biste uz malu ili gotovo nikakvu pomoć ruku dobili savršen osjećaj užitka!

Unutrašnjost se po cijeloj duljini razlikuje teksturom, tako da vam sigurno neće biti dosadno!

Masturbator koristi 3 LR44 baterije (uključene uz proizvod)

Duljina: 18,5 cm

Vanjski promjer: 8,4 cm

Materijal: termoplastika

Proizvod ne sadrži ftalate i druge štetne tvari, sukladno odredbama EU.

Održavanje:

Uz igračku se preporučuje obilno korištenje lubrikanta. Kako se radi o mekanom, spužvastom materijalu igračka će se prije "istrošiti" ili oštetiti ukoliko nije (dovoljno) navlažena.

Nakon korištenja jednostavno izvadite teksturiranu navlaku, te ju isperite pod mlazom mlake vode, možete koristiti i tekući sapun, kako biste je bolje isprali, te je ostavite da se osuši na zraku. Vratite je u kućište i pospremite tek kad je potpuno suha.

 

Proizvođač: Pipedream, USA