Dobrodošli!

Power Plus CockRing #2 - izrazito rastezljivi penis prsten za jačanje erekcije, teksturiran, TPE

Dostupnost: Na skladištu

38,00 kn
Izuzetno siguran i vrlo rastezljiv penis prsten dizajniran kako bi udobno pasao svim veličinama. Jednostavno oblikovan održava erekciju uspravnom i čvrstom, usporavajući krvotok prema membrani penisa, ostat će dulje vremena u erekciji. Prsten se jednostavno navuče na korijen penisa i odmah dolazi do ugotrajnije i čvršće erekcije za više zadovoljstva kod oba partnera. Teksturiran. Vodootporan. Crne boje. Materijal: TPE Promjer: 1,6 cm Potpunije, snažnije erekcije! – ... Pročitaj više >
SKU: 01060205

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Power Plus CockRing #2 - izrazito rastezljivi penis prsten za jačanje erekcije, teksturiran, TPE
Detaljan Opis

Izuzetno siguran i vrlo rastezljiv penis prsten dizajniran kako bi udobno pasao svim veličinama. Jednostavno oblikovan održava erekciju uspravnom i čvrstom, usporavajući krvotok prema membrani penisa, ostat će dulje vremena u erekciji. Prsten se jednostavno navuče na korijen penisa i odmah dolazi do ugotrajnije i čvršće erekcije za više zadovoljstva kod oba partnera.

Teksturiran.

Vodootporan.

Crne boje.

Materijal: TPE

Promjer: 1,6 cm

Potpunije, snažnije erekcije! – prsten erekciju održava snažnom i čvršćom za zajedničko zadovoljstvo oba partnera

Intenzivnij doživljaj orgazma! – Što erekcija dulje traje to će i strast postati veća, pa samim time i orgazam

Ostaje dulje čvrsta – pomaže kontrolirati preuranjenu erekciju! – Usporujući protok krvi prema membrani penisa može obuzdati ejakulaciju kako bi oboje svršilo u pravom trenutku!

Rastezljiv kako bi pasao svim veličinama i ostao na mjestu – TPE rastezljiv za sve veličine i dovoljno čvrst da bi ostao na mjestu bez obzira na sve.

 

Proizvođač: Lovetoy