Dobrodošli!

Smart & Sexy II

Smart & Sexy II

Predstavljamo vam najnoviju kolekciju seksualnih gadgeta za žene, muškarce ili zajedničku igru u paru. Luksuzne igračke modernog dizajna s različitim inovativnim mogućnostima, izrađene od najfinijeg silikona zadovoljit će i najprobranije ukuse te vas potaknuti na isprobavanje nekih novih seksualnih izazova.

U našoj ponudi pronaći ćete opsežan broj igračaka s različitim mogućnostima za potpuno drugačiji doživljaj.

Poznati i već etablirani rabbit vibratori donose nove dodatke za još veća zadovoljstva. Osim vibrirajućeg nastavaka za stimulaciju klitorisa u različitim oblicima od zečića do leptirića po kojem je ova kategorija vibratora i dobila ime, novi rabbiti pružaju mogućnost rotiranja vrha i kuglica ispod njih. Tako zavijeni vrhovi vibratora namijenjeni stimulaciji G-točke na ovaj način omogućuju sasvim drugačiji pritisak. Na sredini tijela nalaze se redovi metalnih kuglica prekriveni silikonom koje rotiraju ili pulsiraju u oba smjera i više brzina, stimulirajući unutarnje stijenke vagine. Tako se novi rabbit vibratori fokusiraju na cjeloukupnu erogenu zonu.

Osim ovakvih mogućnosti nudimo Vam i Svakomov rabbit vibrator s pokretljivom kuglicom na vrhu vibratora te rabbit vibrator čije pulsirajuće kuglice "plešu"  cijelom njegovom dužinom. Cilj je stimulirati G-točku, ali i cijelu vaginu na nove načine, potpuno različite od dosadašnjih.

     

                 

 

 

                          

 

Novitet na tržištu svakako su vibratori osjetljivi na dodir čije se vibracije pokreću prilikom doticaja s tijelom. 

Aktiviraju se na dodir rukom ili erogenim zonama, a ritam i intenzitet određujete Vi. Ovi vibratori prepoznat će svaki pokret i prilagoditi se vašim željama. Tu su također i vibratori s iTouch kontrolama osjetljivim na dodir, pa je tako uobičajeno mijenjanje brzina pritiskom na gumb ovdje zamijenjeno pokretom prsta po klizaču osjetljivom na dodir.

                         

Drugačiji doživljaj pružaju i takozvani Heating vibratori, odnosno igračke na zagrijavanje.

Njihova mogućnost zagrijavanja na zavijenom vrhu prožit će dodatnu stimulaciju vašoj G-točki. Opcija zagrijavanja bira se zasebnim kontrolama, a vrhunac od 42°C dostigne se u nekoliko minuta.

                                                     

Sve su više popularniji vibratori kojima se upravlja putem zvuka.

Ovdje su opcije mnogobrojne, pa tako vibratori reagiraju na glas, glazbu ili pak zvukove iz svakodnevnice. Kontrole se nalaze na dnu vibratora, a maksimalna granica zvuka dostiže do 50 decibela.

                  

 

Osim vibratora, mnoge igračke za parove pružaju mogućnost upravljanja putem pametnog telefona.

Posebno namijenjeni za zbližavanje ljubavnih parova iznimni su zbog svoje mogućnosti daljinskog upravljanja. Bilo da dolaze s daljinskim upravljačem ili aplikacijom na pametnom telefonu, ove igračke promijenit će vaše poimanje predigre. Osim glazbe i zvukova, igračkama se može upravljati i putem personaliziranih vibro ritmova koje osmišljavate u mobilnoj aplikaciji. Revolucionarna tehnologija omogućuje uparivanje preko bežičnog interneta i bluetootha pa se mogu koristiti i kada ste razdvojeni od svog partnera. Dodatni plus im je punjenje preko USB kabla čije jedno punjenje omogućuju neprekidnu igru do 2 sata.

                  

                 

 

Za muškarce su tu i novi masturbatori, napravljeni od cyberskin materijala što ih čini jednim od najrealističnijih na tržištu. Realističan materijal mekan je i gladak na dodir dok im je unutrašnjost teksturirana za dodatnu stimulaciju. Smještene su u čvrsto kučište radi lakšeg zahvata, ali i čišćenja.

Dva ljubavna otvora nude mogućnost odabira, a vibro kapsula dodaje posve drugačiju stimulaciju.

Novost je i vakumsko postolje koje dolazi u jednom od paketa, čija je svrha prianjanje na površinu kako bi se masturbator koristio bez ruku. Vrlo su diskretne te ih zbog toga možete bez brige nositi na putovanja.

                  

 

7 Artikala

po stranici

7 Artikala

po stranici