Dobrodošli!

Akcija

Shunga Lotus Noir - stimulativni gel za nju&njega s aromom zelenog čaja

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 228,00 kn

  118,00 kn

Lotus Noir je stimulativni gel za nju i njega s aromom zelenog čaja, te za intenzivno uzajamno zadovoljstvo iz  Shunga kolekcije Garden of Edo. Namijenjen je onima koji žele što upotpuniti spolni život senzualnom kozmetikom i pritom koristiti proizvode prirodnog porijekla. Napravljen od isključivo certificiranih organskih sastojaka: afrodizijaci:  L-Arginin i ekstrakt Damiane stimulraju i penetriraju u tkivo klitorisa potičući cirkulaciju vitamin E, metil laktat, glicerin, pr... Pročitaj više >
SKU: 02050125

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Shunga Lotus Noir - stimulativni gel za nju&njega s aromom zelenog čaja
Detaljan Opis

Lotus Noir je stimulativni gel za nju i njega s aromom zelenog čaja, te za intenzivno uzajamno zadovoljstvo iz  Shunga kolekcije Garden of Edo. Namijenjen je onima koji žele što upotpuniti spolni život senzualnom kozmetikom i pritom koristiti proizvode prirodnog porijekla.

Napravljen od isključivo certificiranih organskih sastojaka:

afrodizijaci:  L-Arginin i ekstrakt Damiane stimulraju i penetriraju u tkivo klitorisa potičući cirkulaciju

vitamin E, metil laktat, glicerin, pročićena voda.

Nanijeti neposredno prije odnosa. Nježno umasirati na klitoris i glavić penisa prije vođenja ljubavi, trajanje učinka 30 do 45 minuta, Krema zbog svoje lagane, bogato hidratizirane teksture ujedno i lubricira.

60 ml

Proizvođač: Shunga, Canada


SHUNGA Erotic Art collection stvorena je stvorena za ljubavnike, koji svoj zagrljaj doživljavaju kao svojevrsnu umjetnost. Inpirirani japanskom erotskom umjetnošću od 16. do 18. stoljeća, te poviješću Shunge ovi proizvodi djeluju kao medij između ljubavnika kojima je cilj zajednički vrhunac intimnosti. Stvoreni su za ljubavnike koji žele dodati senzualnost i nove senzacije svojoj ljubavnoj igri.