Dobrodošli!

Novo

Me2 Rumbler - strap-on sa mekanim, silikonskim vibrirajućim dildom, za žene, 2 motora, vodootporan, 16,5 x 3,75 cm

Dostupnost: Na skladištu

548,00 kn
Ako ste poželjeli za svoju fetiš igricu isprobati strap-on dildo, a Vaši su zahtijevi samo vrhunski materijal i dizajn igračke, tada je, ovaj vibrirajući, silikonski strap on potpun izbor. Napravljen od medicinskog silikona, svilenkast na dodir potpuno je siguran za kožu i neiritirajući. Realistično je oblikovan s izraženim glavićem kako bi pružio što više užitka i optimalnu stimulaciju G-točke. Ljubičaste boje, s vakumskom kapicom na dnu pa se može koristiti zasebno... Pročitaj više >
SKU: 01012394a

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Me2 Rumbler - strap-on sa mekanim, silikonskim vibrirajućim dildom, za žene, 2 motora, vodootporan, 16,5 x 3,75 cm
Detaljan Opis

Ako ste poželjeli za svoju fetiš igricu isprobati strap-on dildo, a Vaši su zahtijevi samo vrhunski materijal i dizajn igračke, tada je, ovaj vibrirajući, silikonski strap on potpun izbor.

Napravljen od medicinskog silikona, svilenkast na dodir potpuno je siguran za kožu i neiritirajući. Realistično je oblikovan s izraženim glavićem kako bi pružio što više užitka i optimalnu stimulaciju G-točke. Ljubičaste boje, s vakumskom kapicom na dnu pa se može koristiti zasebno.

Ultra snažan motor sa 10 različitih vibro funkcija omogućava intenzivno iskustvo kod svakog korištenja.

Namijenjen za žene zbog posebnog dizajna sa perlastom strukturom na vakuum kapici i duplim motorom za stimulaciju klitorisa.

 

Sa travel lock sistemom koji omogućava da bezbrižno putujete bez brige da bi Vam se igračka u nekom trenutku mogla sama upaliti.

Remenje je podesivo tako da se prilagođava svim veličinama. 

Ugodan je i siguran za kožu, te brzo postiže temperaturu tijela.

Vodootporan.

Veličina dilda je 16,5 cm, a promjer je 3,75 cm.

Veličina remena: 132 cm

- preporučuje se korištenje igračke s lubrikantom na bazi vode. Silikonski lubrikanti su zrnaste teksture, te s vremenom mogu oštetiti površinu igračke.

- Nakon korištenja igračku jednostavno isperite pod mlazom mlake vode, možete koristiti i tekući sapun ili bezalkoholno sredstvo za dezinfekciju. Ostavite da se osuši na zraku. Spremite igračku tek kada je potpuno suha. Preporučuje je se držanje u baršunastoj, satenskoj ili sl. vrećici da nije izložena zraku i sunčevoj svjetlosti.

Proizvođač: CalExotics