Dobrodošli!

Novo

PPA With Jock Strap - silikonski strap on za muškarce, u boji kože, 17,75 x 5 cm

Dostupnost: Na skladištu

378,00 kn
Želite li se već dugo osjećati sigurno u svojoj veličini i uživati u zadovoljavanju partnera dovoljno dugo da dođete do zajedničkog orgazma? Sada možete imati veličinu i obujam o kojem ste oduvijek sanjali sa ovim strap onom. Ovaj strap je savršen za muškarce s erektilnom disfunkcijom, problemima prerane ejakulacije ili ako jednostavno samo želite dodati malo ekstra veličine. Strap on sadrži: Dildo posebno napravljen za ženu, pruža iznimno zadovoljstvo, s izraženim glavićem, bla... Pročitaj više >
SKU: 01012395a

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv PPA With Jock Strap - silikonski strap on za muškarce, u boji kože, 17,75 x 5 cm
Detaljan Opis

Želite li se već dugo osjećati sigurno u svojoj veličini i uživati u zadovoljavanju partnera dovoljno dugo da dođete do zajedničkog orgazma? Sada možete imati veličinu i obujam o kojem ste oduvijek sanjali sa ovim strap onom.

Ovaj strap je savršen za muškarce s erektilnom disfunkcijom, problemima prerane ejakulacije ili ako jednostavno samo želite dodati malo ekstra veličine.

Strap on sadrži:

Dildo posebno napravljen za ženu, pruža iznimno zadovoljstvo, s izraženim glavićem, blago zavijen za stimulaciju G-točke.

Dildo je dugačak 17,75 cm, a u promjeru je 5 cm; izrađen od medicinskog silikona sigurnog za tijelo.

Remen je u obliku suspenzora, rastezljiv i podesiv tako da odgovara svim veličinama.

Korištenje i održavanje:

Preporučamo korištenje lubrikanata za dodatno navlaživanje a dildo možete nakon upotrebe očistiti sredstvima za čišćenje pomagala i toplom vodom.

Proizvođač: CalExotics