Dobrodošli!

Akcija

Svakom Adonis Heating Rabbit Vibrator Violet - luksuzni rabbit vibrator od vrhunskog mekanog silikona, s opcijom zagrijavanja, intelligence mode, 2 motora, 8 vibro ritmova, nečujan, na USB punjač, 20 cm

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 748,00 kn

  635,80 kn

Luksuzni silikonski rabbit vibrator s inteligentim modom koji sam upravlja brzinama vibratora i opcijom zagrijavanja. Napravljen je od najfinijeg mekanog silikona i ekonomski prirodnih materijala.  Kroz opsežnu anketu korisnika Svakom je otkrio da većina vibratora na tržištu je napravljena od izrazito tvrdih materijala što stvara loše iskustvo korisnicima. Kako bi doveo korisnika do ultimativnog iskustva i idealnih efekata vibracija Svakom je odlučio napraviti Ado... Pročitaj više >
SKU: 01012436

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Svakom Adonis Heating Rabbit Vibrator Violet - luksuzni rabbit vibrator od vrhunskog mekanog silikona, s opcijom zagrijavanja, intelligence mode, 2 motora, 8 vibro ritmova, nečujan, na USB punjač, 20 cm
Detaljan Opis

Luksuzni silikonski rabbit vibrator s inteligentim modom koji sam upravlja brzinama vibratora i opcijom zagrijavanja. Napravljen je od najfinijeg mekanog silikona i ekonomski prirodnih materijala. 

Kroz opsežnu anketu korisnika Svakom je otkrio da većina vibratora na tržištu je napravljena od izrazito tvrdih materijala što stvara loše iskustvo korisnicima. Kako bi doveo korisnika do ultimativnog iskustva i idealnih efekata vibracija Svakom je odlučio napraviti Adonis, rabbit vibrator napravljen od ultra mekanog silikona.

Adonis donosi 8 snažnih vibro ritmova sa 5 različitih intenziteta i dva motora, jedan u izduženom tijelu, drugi u nastavku za klitoris. Glava vibratora i stimulatora klitorisa je rebraste strukture kako bi se povećalo trenje, te poboljšao doživljaj.

Njegova jedinstvenost je u tome da se vibracijama može upravljati ručno ili prepustiti vibratoru da sam kontrolira putem "inteligence mode" programa. Ovaj tehnološki inovativan program su osmislili stručnjaci od programera do seksologa kako bi Vas proveo od laganog uvoda do orgazmičkog završetka. 
 
Pritiskom tipke S prepuštate se inteligentnom modu koji će započeti fantastično seksualno putovanje koje ne smijete propustiti. Od uvodnih vibracija koje nježno miluju, nadražuju i stimuliraju do dubokih i snažnih pulsacija koje će vas dovesti do višestrukih orgazama. 
 
"S" Inteligentna funkcija, na bazi su smješteni gumbići za upravljanje.
 
Osim toga ovaj vibrator nudi i opciju zagrijavanja do 38 stupnjeva celzijusa što je blizu temperature tijela, te je na taj način njegov topli dodir poput kože.
 
Svakom Adonis je u potpunosti vodootporan, te ga možete koristiti za vrijeme tuširanja, u kadi ili kupki. Zamislite samo taj užitak, dodir vode i nježnih vibracija koje preplavljuju vaše tijelo. Usto, jednostavan je za čišćenje. Dovoljno ga je oprati pod mlazom tople vode i sapuna.
 
U paketu se dobije i vrećica za pohranu, te USB kabel za punjenje.
  
 
Proizvođač: SVAKOM