Dobrodošli!

Akcija

Svakom Barbara Rabbit Vibrator Plum Red - luksuzni rabbit vibrator od vrhunskog mekanog silikona, intelligence mode, 2 motora, 8 vibro ritmova, nečujan, na USB punjač, 18,8 cm

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 678,00 kn

  576,30 kn

Luksuzni silikonski rabbit vibrator s inteligentim modom koji sam upravlja brzinama vibratora. Napravljen je od najfinijeg mekanog silikona i ekonomski prirodnih materijala.  Kroz opsežnu anketu korisnika Svakom je otkrio da većina vibratora na tržištu je napravljena od izrazito tvrdih materijala što stvara loše iskustvo korisnicima. Kako bi doveo korisnika do ultimativnog iskustva i idealnih efekata vibracija Svakom je odlučio napraviti Barbaru, rabbit vibrator n... Pročitaj više >
SKU: 01012434

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Svakom Barbara Rabbit Vibrator Plum Red - luksuzni rabbit vibrator od vrhunskog mekanog silikona, intelligence mode, 2 motora, 8 vibro ritmova, nečujan, na USB punjač, 18,8 cm
Detaljan Opis

Luksuzni silikonski rabbit vibrator s inteligentim modom koji sam upravlja brzinama vibratora. Napravljen je od najfinijeg mekanog silikona i ekonomski prirodnih materijala. 

Kroz opsežnu anketu korisnika Svakom je otkrio da većina vibratora na tržištu je napravljena od izrazito tvrdih materijala što stvara loše iskustvo korisnicima. Kako bi doveo korisnika do ultimativnog iskustva i idealnih efekata vibracija Svakom je odlučio napraviti Barbaru, rabbit vibrator napravljen od ultra mekanog silikona.

Barbara donosi 8 snažnih vibro ritmova i dva motora, jedan u izduženom tijelu, drugi u nastavku za klitoris. Glava vibratora je rebraste strukture kako bi se povećalo trenje G-točke, te poboljšao doživljaj.

Njegova jedinstvenost je u tome da se vibracijama može upravljati ručno ili prepustiti vibratoru da sam kontrolira putem "inteligence mode" programa. Ovaj tehnološki inovativan program su osmislili stručnjaci od programera do seksologa kako bi Vas proveo od laganog uvoda do orgazmičkog završetka. 
 
Pritiskom tipke S prepuštate se inteligentnom modu koji će započeti fantastično seksualno putovanje koje ne smijete propustiti. Od uvodnih vibracija koje nježno miluju, nadražuju i stimuliraju do dubokih i snažnih pulsacija koje će vas dovesti do višestrukih orgazama. 
 
"S" Inteligentna funkcija, na bazi su smješteni gumbići za upravljanje.
 
Svakom Barbara je u potpunosti vodootporan, te ga možete koristiti za vrijeme tuširanja, u kadi ili kupki. Zamislite samo taj užitak, dodir vode i nježnih vibracija koje preplavljuju vaše tijelo. Usto, jednostavan je za čišćenje. Dovoljno ga je oprati pod mlazom tople vode i sapuna.
  
 
Proizvođač: SVAKOM