Dobrodošli!

Vulcan Tight Vagina Vibrating - realistična vagina od ultra mekog Love Skin® materijala

Dostupnost: Na skladištu

178,00 kn
Realisitčna vagina izrađena je od nevjerojatno realističnog prozrnog Love Skin® materijala izuzetno mekanog i nježnog na dodir. Higjenski superioran materijal lak je za održavanje. Ljubavni otvor je posebne teksture za maksimalnu stimulaciju i užitak.  Kućište je diskretnog oblika te izgleda poput utega.  Mini bullet vibrator sadrži 6 vibracija no može se ukloniti. U paket je uključena baterija. Dužina masturbatora s kućištem je 15 centimetara, a promjer je 6,... Pročitaj više >
SKU: 01070132

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Vulcan Tight Vagina Vibrating - realistična vagina od ultra mekog Love Skin® materijala
Detaljan Opis

Realisitčna vagina izrađena je od nevjerojatno realističnog prozrnog Love Skin® materijala izuzetno mekanog i nježnog na dodir. Higjenski superioran materijal lak je za održavanje. Ljubavni otvor je posebne teksture za maksimalnu stimulaciju i užitak. 

Kućište je diskretnog oblika te izgleda poput utega. 

Mini bullet vibrator sadrži 6 vibracija no može se ukloniti. U paket je uključena baterija.

Dužina masturbatora s kućištem je 15 centimetara, a promjer je 6,5 centimetara.

Bez ftalata.

Održavanje:

- Uz igračku se preporučuje obilno korištenje lubrikanta. Kako se radi o mekanom, spužvastom materijalu igračka će se prije "istrošiti" ili oštetiti ukoliko nije (dovoljno) navlažena.

- Nakon korištenja jednostavno izvadite teksturiranu navlaku, te ju isperite pod mlazom mlake vode, možete koristiti i tekući sapun, kako biste ju bolje isprali, te ju ostavite da se osuši na zraku. Tek kada je potpuno suha ju vratite u kućište te ju spremiti. 

Proizvođač:

FUNZONE je novi proizvođač igračaka, koji se pojavio na tržištu sa idejom da intimne igračke trebaju biti mlađenačke i razigrane. Svaki proizvod dizajniran je kako bi povečao užitak i doprineo boljem životu!